Me käytiin Joonaksen kanssa Pyhällä parin päivän vaellusreissulla. Oli mahtavan rentouttava viikonloppu! Ja täydellisen kahestaan keskellä ihanaa luontoa.. Kilometrejä ei hirveesti kertyny näin alottelijoille, itellehän oli tosiaan eka reissu, Joonas on pari kertaa lukion liikunnan ryhmän kans käyny. Keräsin viikon ajan varusteita ja ne oli pitkin olohuoneen kirjahyllyä ja tv-tasoa ja lattioita. kuva siitäki on mutten sitä kehtaa edes julkassa. Laitan pari kuvaa kuitenki reissulta =) 

IMG_6654-normal.jpg

Tässä kuvassa me ollaan just kiivetty reilu kilsa Noitatunturin päälle. Oli hieman rankkaa, mutta kyllä nuo maisemat palkitti!

20130907_160506%5B1%5D-normal.jpg

Tässä rakas tekee mulle lätynpaistolastaa <3 siitä tuli ihana, vaikkei lättyjä jostain syystä voitukkaan paistaa, Trangia ei oikee tykänny vissii.. Lasta kuitenki on mukana kotonaki, odottaa viimeistelyä vielä =) <3

IMG_6674-normal.jpgIMG_6677-normal.jpg

Näissä kuvissa poseerataan Karhunjuomalammen laiturilla. 

 

Käsittämättömän mahtava reissu. En voi olla kertomatta, että en tiennyt mihin ollaan menossa enkä oikeastaan muutako sen mitä pitää pakata mukaan ja että perjantaina aamupv lähetään matkaan. En määränpäätä enkä mitään muuta reissusta. Oli erittäin ihana reissu, kiitos rakas <3

 

Täytyy vielä sen verran poiketa aiheesta, että meillä tuli kaks vuotta täyteen 22.8. Tietystihän se on torstaipäivä, ja Joonas tulee aina niin myöhään perjantai-iltana, että vähä juhlistettiin sitte lauantaina kynttiläillallisen merkeissä =) kynttilän liekit ei vaan näy.. Ruoaksi yhdessä kokattua spagettia bolognese-kastikkeella, ja oli muuten tosi hyvää! lisäks vielä tommonen salaatti. 

20130824_191213%5B1%5D-normal.jpg